Merlin säsong 4




Längtar! Första avsnittet av säsong 4 börjar visas i England den första oktober. Vet inte om jag kommer att kunna hålla mig tills det kommer hit, här visas ju säsong 3 fortfarande. Önskar att vi kunde få hit programmen fortare!


Let music never die in me

En helt underbar körsång skriven av Jospeh M. Martin, The Awakening:



I dreamed a dream, a silent dream of a land not far away where no bird sang, no steeples rang, and teardrops fell like rain. I dreamed a dream; a silent dream. I dreamed a dream of a land so filled with pride that every song, both weak and strong, withered and died. I dreamed a dream No hallelujah; not one hosanna! No song of love, no lullaby. And no choir sang to change the world. No pipers play...ed, no dancers twirled. I dreamed a dream; a silent dream. Awake, awake! Soli deo gloria! Awake, Awake! Awake my soul and sing, the time for praise has come. The silence of the night has passed, a new day has begun! Let music never die in me; forever let my spirit sing! Wherever emptiness is found let there be joy and glorious sound. Let music never die in me; forever let my spirit sing! Let all our voices join as one to praise the giver of the sun! Awake, awake! Let music live!

Kom ihåg när Meistersingers sjöng den här i USA, blev helt betuttad första gången jag hörde dem sjunga den. Det är verkligen en fantastisk sång.

Bra musik och sånt

Tänk om man kunde få se Hurts live någon gång. Då skulle jag vara en lycklig människa. Det här videoklippet är från när de var på Nyhetsmorgon för ca ett år sedan:
Jag undrar hur många band/artister det finns som jag inte vet om men som gör sådan musik som jag tycker om. Det var ju nyss jag upptäckte Hurts liksom och jag hade ingen aning om att de var i Sverige när de var här. I och för sig så var ju inte jag hemma heller så det kanske var lika bra att jag inte visste att de fanns.
Känner mig inte så jättepeppad på att gå till skolan imorrn eftersom vi har idrott kl 8 på morgonen. Jag slipper i alla fall ha idrott på fredag så när den dagen kommer så tycker jag nog att det var värt att ha gympa på måndagen :)
Kram

Drömmen om landet














Dessa bilder är tagna i Leksand i somras. Ibland kan jag känna att storstadslivet inte riktigt passar med hur jag känner mig inuti. Då drömmer jag mig bort till Björkberg och sköna sommardagar.

Electropop

Min vän Anna spelade en låt för mig imorse som heter Electropop och som var med i Idol igår kväll. Lyssnade på remixen och kan bara konstatera att den gör mig på gott humör och definitivt kommer att spelas på klubbarna!



Go Oleg!

Ett år sedan

Det har nu gått ett år sedan jag satte mig på planet till Amerika. Tänk vad fort tiden gick och vad mycket jag fick uppleva under den tiden. Det känns bra att vara hemma men varje dag tänker jag på vad som finns där på andra sidan Atlanten.






RSS 2.0