Shop til you drop

Idag var jag i stan med mamma och inhandlade en del grejer. Bla den här väskan:



Blev inspirerad av Emmy och Lydia som har liknande väskor, har alltid velat ha en själv! Just den här hittade jag på Beyond Retro.

Utöver det köpte jag också ett par skor och två tröjor på H&M :).

Picture of Tom

Hittade den här bilden som jag ritade tidigare i sommar:



Blev väldigt nöjd med den här bilden. Det brukar vara så - den senaste bilden jag ritade är den bästa!

Borta bra men hemma bäst

Kom hem igår efter att ha varit i Dalarna i drygt en vecka! Jag hade det jätteskönt medan jag var borta men jag måste erkänna att jag saknade datorn lite... hehe. Idag var en påfrestande dag då jag upptäckte att utgångsdatumet på mitt visum var satt till den 30 juli 2010. Om 4 dagar alltså. Efter många om och men lyckades jag med hjälp av mamma få iväg mitt pass till ambassaden igen så nästa gång jag får tillbaka det hoppas jag att allt är i sin ordning!

Min tid i Leksand i bilder:


Jag trivs bäst i Dalarnas landskap

Imorgon bär det av till Leksand och världens bästa sommarstuga! Där ska jag spendera drygt en vecka med härliga kvällspromenader i solnedgången med morfar, bada i Siljan, promenera i skogen, ligga och läsa och handla på Hemköp inne i centrum.
Jag har spenderat varje sommar där sedan jag var liten och det känns alltid lika bra att återvända dit. Låt oss bara hoppas att vädret blir bättre än förra året, det kan knappast bli sämre i alla fall (det regnade konstant i en vecka). Jag är väldigt tacksam över att jag ska få åka dit i år igen eftersom det har varit på tal ett tag nu om att den ska säljas. Det här kan bli min sista sommar i Leksand och jag ska göra mitt bästa för att insupa varenda vy jag ser och alla dofter jag känner, så att jag alltid kan bära med mig de bilderna framöver.

So long!


Allsång

Igår var jag och Lydia på Allsång på Skansen! Det var väldigt roligt att få se det live, det är något jag alltid har velat göra. :)

Här kommer några bilder från gårdagen:





Allsångsdags!





Stockholm i mitt hjärta,
låt mig besjunga dig nu,
åldrad i ungdomlig grönska,
öarnas stad, det är du!
Av städer jag känner i världen
är du den stad som fått allt.
Genom Mälarens kärlek till havet
en blandning av sött och salt.





RSS 2.0