Sun-day

På söndagar efter kyrkan går jag ofta ut på en promenad eftersom vädret oftast är fantastiskt just den dagen i veckan. Jag sätter på musik på hög volym i hörlurarna och ger mig ut i det vackra vädret, det får mig att må bra och jag har en ursäkt att inte göra läxor ett litet tag till ^^.

Det här är förresten världens bästa promenadlåt!:




Jag har ett anatomitest på tisdag som jag borde plugga till men jag orkade inte göra så mycket idag. En timme fick räcka! Sedan kom Ben (min värdbror) och hans fru Miranda hem till oss. Miranda hade med sig en Zumba CD som vi satte i DVD spelaren. Så vi stod framför TV:n och dansade Zumba! Jag blev riktigt trött xD Förra veckan var jag på Zumbaklass och imorgon ska vi gå igen. Jag tror i alla fall att jag ska gå, jag har ju som sagt ett prov på tisdag... hehe.

På lördag är det Snowcoming! Snowcoming är typ exakt som Homecoming men jag tror inte att lika många ska gå på Snowcoming. Jag vet inte riktigt vad planerna är för den kvällen, vem jag ska gå med och så, måste dubbelkolla med alla :)

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla Melodifestivalen bidrag, haha ^^. Kommer kännas konstigt att inte få se Melodifestivalen i år men det kanske är lika bra, jag blir alltid så upprörd! Jag vill inte ens tänka på förra året! xD Dessutom är en av mina favoriter, Sebastian, men i år så jag skulle vara så nervös när han uppträdde!

Jag hoppas att ni alla får en bra vecka, själv hoppas jag på att inte få allt för mycket läxor :P

Love,

Sofia


Surprise!

Som jag berättade tidigare så hade min värdmamma förberett en överraskning för mig och Teri som hon skulle avslöja idag!

Överraskningen:



Ridning! :D

Jag och Teri har pratat länge om att vi vill rida så ni kan tänka er att vi blev väldigt glada när det var just det vi skulle göra idag!

Min värdmamma känner en tjej som har en egen häst så vi fick rida på den. Sedan var det en annan tjej där som lånade ut sina hästar till oss så vi kunde rida på dem också. :)




Det var jättekallt så jag frös nästan tårna av mig men det var det värt! Jag har verkligen längtat efter att rida så det var jättekul att få göra det igen!





Mitt ansikte är fruset xD

Det var verkligen en jätterolig dag och jag är glad att min värdmamma kom på den här idén. Jag vill verkligen börja rida mer när jag kommer hem, men jag vill inte gå tillbaks till en ridskola. Jag vill rida på ett annat sätt, utan att någon står och dömer hur jag rider hela tiden. Jag vill att det ska handla mer om kontakten mellan mig och hästen, inte om hurvida jag får hästen att gå i form eller inte. Det skulle vara kul att rida westernridning, som jag gjorde idag. I westernridning handlar det mer om just kontakt mellan ryttaren och hästen, det är en helt annan form av ridning än engelsk ridning som jag är van vid. Vi får se om jag kan hitta ett sätt att rida mer western när jag kommer hem :).





Torsdag

I torsdags var äntligen alla exams över! Jag tror att det gick bra på alla :)

På kvällen åkte jag och min värdfamilj till Delta College där vi kollade på en konsert med en döv rappare, Sean Forbes. Det var så coolt, fastän han var döv så kunde han prata och rappa. Jag tycker det är väldigt inspirerande, han lät inte hans dövhet komma ivägen för det han älskar att göra.




Min värdfamilj är väldigt intresserade av teckenspråk och jag tycker det är bra att de visar mig den kulturen också, jag har t o m lärt mig hur man stavar mitt namn på teckenspråk! :D



See you!

Lite bilder från olika tillfällen


Den här bilden är ganska gammal men jag måste ju visa er vad för slags dockor man kan få tag på här! Blev lyrisk när jag såg just den här xD


I den här korridoren i skolan går jag varje dag!


Den här postern hänger i vårt journalistikklassrum xD


Tyckte det var lite komiskt med just den texten bredvid mitt skåp ^^.


Sånt här klotter på bordet gör mig glad när jag sitter och har tråkigt på US History lektionen!


US History idag. Min vän Meziah (uttalas Meesha) sitter till höger.

:)

Tisdag

Idag hade jag prov i US History och kör, det gick bra! Vi slutade kl 11:45 och efter skolan köpte jag och Teri kinamat innan vi åkte hem och såg på gamla avsnitt av Top Model. Den här kvällen har jag spenderat studerandes över anatomi som jag har prov i imorgon. Jag har en känsla av att jag kommer att sitta med provet ett tag, jag är långsam på att göra prov xD

Efter anatomiprovet har jag ingen mer exam imorrn, men jag måste gå till min World Lit. Klass i alla fall för att jobba på en dum uppsats som vi skrev för ett tag sedan. Min lärare tyckte att de var så dåliga så att han vill att vi jobbar på dem mer. Själv vill jag bara glömma bort min uppsats! Ansträngde mig inte precis för att göra den så bra som jag kunde :P

På torsdag har bara prov i tyska och det är jag inte orolig över och sedan är det ledigt fre-mån! :D På lördag har min värdmamma ordnat en överraskning för mig och Teri så vi ska åka någonstans på morgonen och göra någonting… jag undrar vad det kan vara. Spännande!

 Förresten: Vi ska åka till Washington D.C. under spring break!!! :D Jag ser fram emot det väldigt mycket!

Ha det bra!

/Sofia


Läxhelg

Hejsan!

Den här helgen har inte varit särskilt spännande. Vi har en massa exams den här veckan så jag har haft fullt upp med att studera till dem. Jag är mest orolig över anatomi och US History. Hur ska jag kunna komma ihåg allt vi har lärt oss? Fast jag är nog inte så orolig ändå, det är mest multiple choice frågor så jag kan ju alltid gissa om jag inte vet. Det som är bra med exams är att vi bara går i skolan till typ kl 1 och sedan är vi lediga fredag och måndag!

I fredags var jag på en basketmatch igen, killarna spelade den här gången. Det gick bra för oss i början men i slutet så var vårt lag inte alls bra så vi förlorade. Men det var kul ändå!





I lördags gjorde jag middag med lite hjälp från med min värdmamma.

Bilden gör mig hungrig xD

Vår sköldpadda skrämmer mig:


Så den här dagen har jag spenderat med näsan i läxboken och framför datorn. Skrev om hela min kolumn idag eftersom jag inte var nöjd med den första jag skrev xP

Hade hellre gjort som vår hund:


Vi får väl se hur alla prov går den här veckan men en sak vet jag redan nu: jag kommer att vara glad när det är över ^^.

Kramar!

Sjuk :(

Denna måndagen spenderar jag hemma. Blev förskyld i helgen så jag kände mig inte så kry imorse. Även om jag är hemma från skolan så blir det ingen vila! Har en massa läxor att göra :P

Hoppas att ni får en bra vecka!


Bild från nyår.

Helg = mer tid att göra läxor

Imorgon kommer att bli en dag fylld av läxor som jag behöver göra. Men jag ska försöka att inte göra för mycket för jag behöver ta det lugnt också eftersom jag vet att nästa vecka kommer att bli galen. Som det ser ut nu har jag två prov och ett läxförhör, jag måste börja intervjua folk för min nästa artikel i skoltidningen, och utöver det har jag en massa läxor.

Igår var jag på min första basketmatch! Jag, Leon och Cristina gick och kollade på när vårt varsity tjejlag spelade mot någon skola. När det var ca 15 sek kvar gjorde det andra laget mål, så att de var en poäng över oss. När det var ca 10 sek kvar sprang en tjej från vårt lag mot korgen och gjorde mål precis innan matchen slutade, vi fick två poäng och vann alltså :D Det var en spännande match!


Vår gympasal.


Jag fick en klubba av en kille som hade hur många som helst och såhär såg den ut efter att jag hade försökt att ta av pappret xD



MHS i vitt.

Det var en rolig upplevelse och jag planerar att gå på fler matcher!

Hoppas att ni alla har en bra helg!

//Sofia




RSS 2.0