Tuesday Wednesday

Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig, den blev bättre! Lydia smsade nämligen och frågade om jag ville hänga med på Parkteatern som skulle befinna sig i Rålambshovsparken på tisdagkvällen. Det ville jag och sagt och gjort - vi åkte dit. Emmy följde också med och vi kom dit ganska tidigt så vi hade gott om tid att prata och skratta. ;)



Musikalen/teatern vi såg hette Stjärnsmäll - en utmomjordisk revy och handlade om en grupp kändisar (som senare visade sig vara aliens) som skulle rädda Stockholm från utomjordningar. "Kändisarna" som var med:

Black Dwarf: Lisbeth Salander
Slomo Woman: Kristina Lugn
Bible Bitch: Carola
Pain Killer: Ipren-mannen
The King: Kungen

Samt Björn Ranelid och alla medlemmar i Let's Dance-juryn.

Nu var ju såklart inte de riktiga kändisarna med utan det var en parodi på dem. Mycket roligt måste jag säga och speciellt Kristina Lugn lyckades de riktigt bra med!


Idag var det premiär av Eclipse så även idag mötte jag upp Lydia och Emmy men den här gången för att gå på bio!



Det var många tjejer på Rigoletto där filmen skulle visas och när filmen började kunde man nästan tro att man var på konsert eftersom det var så högljutt. Efter att några killar skrek "håll käften!" blev det lite lugnare i salongen och vi kunde njuta av en riktigt bra film samtidigt som det var en bra stämning i publiken. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av Eclipse, jag är nästan beredd att säga att den är bättre än New Moon. Jag blev imponerad av specialeffekterna i den här filmen, varulvarna är riktigt bra gjorda! Jag längtar redan tills jag får se den igen!


Lydia och Emmy är imponerade av Jacobs muskler! xD



Och jag är imponerad av Edwards... nej, hela Edward.

This caught my eye today:

Det är inte varje dag man ser Shrek och Åsnan uppe på Sergel-bion.

:)


Sommartider

Mitt sommarlov har än så länge varit bra, jag har t.o.m. badat! Eller kan man kalla det bada? Jag doppade mig och det var allt jag hann med innan benen domnade bort av kylan.
Jag gör oftast inte så mycket på sommarlovet, umgås med familj, vänner, läser och solar. Jag gör allt det där man inte har tid med när man går i skolan. Just den här sommaren är det extra viktigt för mig att vara med mina vänner och min familj. Jag kommer ju inte att träffa dem på ett helt år sen. Hemsk tanke, men det blir nog bra ändå. Jag kommer att få uppleva en massa nya saker så förhoppningsvis har jag inte tid att längta hem så mycket.

Den här veckan kommer att bli en bra vecka. På onsdag ska jag se 'Eclipse' tillsammans med Lydia och Emmy! Den tredje boken i Twilight-serien var den sämsta så filmen kan egentligen bara bli bättre. Oavsett så får jag dregla lite över Robert Pattinson i ett par timmar i alla fall.



På fredag fyller också Emmy år så då ska jag och Lydia spendera dagen med henne och det ser jag fram emot! :D

Ha det bra allihopa!


Bill and Tom Kaulitz

Kan ni se vilka som är orginalet? ^^




Citat

"Part of me wants to just blow up the world! It's all crap!
 And part of me thinks, 'Mmm, I want to be in love with everyone!'"

 -
Matthew Bellamy




En av de roligaste videorna jag sett på länge

David after the dentist:



David after the dentist remix:



När jag och min brorsa såg remixen höll vi på att skratta ihjäl oss. Den är helt underbar!

Welcome!

Första inlägget på min egna blogg :D

Den här bloggen kommer mest vara i bruk under mitt utbyresår i USA så att ni här hemma vet vad jag har för mig där borta! Jag vet ännu inte vart i USA jag ska bo men jag får förhoppningsvis reda på det någon gång i sommar. Jag vet heller inte exakt när jag ska åka men det blir nog i slutet av juli eller i augusti någon gång. 

Om någon läser den här bloggen som inte känner mig ska jag berätta att jag är en skämtsam tjej på 17 år (det där lät som en kontaktannons på någon dejtingsida, haha). Musik betyder mycket i mitt liv och min favoritmusik kommer från banden Tokio Hotel och Muse! Egentligen lyssnar jag på allt jag tycker låter bra oavsett genre.
Anledningen till att jag valde att åka utomlands ett år är att jag helt enkelt ville pröva något nytt. Se hur de lever i en annan del av världen. Jag tror jag har fått en fantastisk möjlighet i och med det här året!

Bloggen ser lite sådär ut nu i början men jag har en vän som ska hjälpa mig att pimpa den så småning om! Förhoppninsvis kan jag själv lära mig hur man designar och så (jag har ju för sjutton haft medieproduktion och webbdesign i skolan). Jag har glömt att nämna det men jag går journalistik på Jensen gymnasium i Stockholm där jag trivs väldigt bra.

Vi får se hur mycket jag bloggar så här i början men om det inte blir så mycket nu så ska ni inte vara oroliga! När jag kommer till USA lär det bli mer av den varan.

Ha det bra

/ Sofia



RSS 2.0