Longing for summer

Såg det här bandet uppträda på Grammy galan och tyckte verkligen om den här låten. Får mig att längta efter sommaren!


It's taking me higher

Idag åkte jag, Teri och hennes småkusiner som är på besök till en "Roller skating arena".





Det var svårt att åka på rullskridskorna, jag har aldrig åkt på sådana förut, bara på roller blades när jag var typ fem.  xD


Tydligen hade de inte trä nog för badrummet att bygga mer dörr än så här.

Jag åkte inte runt så värst mycket för jag var rädd att jag skulle ramla xD Men musiken var bra och det var kul att prova på att åka rullskridskor!




Never say never

Idag när jag vaknade såg det ut så här ute:

Känns som vår! :D Hoppas att det fortsätter att vara varmt bara :)

Senare under dagen gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra...


Jag såg Justin Biebers film Never Say Never på bio!

Ärligt talat så var filmen ganska bra, den var intressant. Dessutom var 3D:n väldigt bra under konsertdelarna av filmen. Filmen handlade om hans liv, hur han blev den han är idag och förberedelserna inför hans konsert i Madison Square Garden.


I badrummet innan filmen. Den blåa slurpien är såååå god! Köper den varje gång jag går på bio här (enda nackdelen är att ens tunga blir helt blå efteråt xD)!


Entering...

När vi kom in i salongen såg vi en massa 5-10 åringar och deras föräldrar. Jag kunde inte göra annat än att skratta, det kändes så komiskt att vara där xD Varje gång vi såg folk i vår ålder komma in i salongen blev vi glada ^^.


Vad säger ni? Ska jag färga håret rött? ^^.

Back to Justin Bieber:
När jag såg på Grammy galan här i veckan uppträdde han och jag blev förvånad över att han såg mycket äldre ut än vad jag kom ihåg:



Börjar ungefär vid 1:06

Jag gillar faktiskt hans låt "Never say never". Men oroa er inte, jag är inget Justin Bieber fan... ännu. ^^

Ha det bra!

Happy Valentine's Day!



Önskar jag er alla! :D

History through music

Igår var jag och min värdfamilj och såg på något som hette "History through music". Det är black history month här just nu, så det var bara svarta artister som uppträdde. Jag fick höra gospel live för första gången i mitt liv så det var coolt! ^^


Delen av Bay City där vi såg på konserten.


Vi köpte godiscigaretter i en gammaldags godisaffär. De var inte så goda xD

Från konserten:

Gospel!


Den här killen var så grym på att sjunga!


Det här bandet spelade bluesmusik. Riktigt skönt beat!

Det var riktigt intressant att få uppleva lite av de svartas kultur här i USA. De pratade lite om att de svarta fortfarande inte var sedda som jämnställda med de vita och en man sa:

"If we turned off the light in here, what color would we be?"

Så sant, så sant.


Idag var det dags för den internationella middagen med en massa andra utbytesstudenter här i Michigan. Jag gjorde en liten bordsdekoration och vi hade pytt i panna och julmust med oss. Jag hade en presentation om Sverige också :)



Alla hade tagit med sig mat så det var mycket att äta! Tyvärr började jag må illa just när vi skulle äta så jag åt inte så mycket :P Efter min presentation mådde jag bra igen så jag var nog bara nervös xD

På vägen hem kunde vi njuta av en riktigt vacker himmel:




Imorgon är det skola igen men vi är lediga på fredag och nästa måndag! Skönt! :D

Kram :)





Pray for the weekend

Äntligen fredag! :D

På söndag ska jag på middag med andra utbytesstudenter här i Michigan och då ska vi även göra en liten presentation om våra länder. Imorgon ska jag jag på en konsert med min värdfamilj som visar musikens historia. Det låter väldigt intressant så det ser jag fram emot!

Senaste numret av FOCUS:



Min artikel (jag vet inte hur bra det går att läsa men ni ser i alla fall hur den ser ut):


Min spalt:


Jag grät seriöst när jag skrev det här, jag får sånt dåligt samvete när jag tänker på det...

Min värdsyster är väldigt sjuk just nu, stackarn. Jag smittade visst henne :P


Min fredagsmys outfit :D På mina byxor står det "Midland Chemics" och inte "Chew" som det ser ut som xD Min tröja är från kören och på den står det "MHS Chorus Come Sail Away 2010-2011".

Hoppas att ni får en superhelg! Massor av kramar!

Back on track

Efter en tid av sjukdom gav jag mig in i skolans värd idag igen! Fortfarande täppt i näsan, hostig och trött klarade jag mig igenom dagen någorlunda bra. Hade inte missat så värst mycket så jag behöver inte stressa för att göra klart något :)

Kom hem och gjorde lite anatomi (Mr.Cam var glad över att se mig igen, enligt honom hade han nästan ställt in gårdagens lektion eftersom jag inte var där... sure. Han fick min labbpartner att ringa hem hit och fråga hur jag mådde ^^), sedan satte jag mig ned och läste senaste nummret av Focus. Ska skanna in min kolumn så att ni får läsa men när det blir av vet jag inte :P

Ikväll är det ett nytt avsnitt av Glee så det ska jag se på! :D

Ha det bra!

Home alone

Blev inte mycket skola för mig den här veckan ^^. Idag hade vi ingen snowday men jag dragit på mig en förskylning så det blev att stanna hemma idag också. Ingen är hemma förutom jag och Cleo (hunden), min värdmamma och värdpappa är och besöker Kathryn där hon går på college. Teri är i skolan. Det är nog lika bra att jag är ensam hemma, jag kan knappt prata i alla fall. :P

Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon (snowcoming!) annars kan jag nog inte gå :(

Får försöka krya på mig med mycket vatten och bra musik! ^^.


Glee <3

Kram!


Snowday x2

Ikväll fick jag reda på att vi inte har någon skola imorgon heller! Jag och Teri blev så glada så vi bestämde oss för att gå ut och leka i snön! :D



Teri tycker om ordet "snö", det är mycket gulligare än "snow" säger hon ^^.

Kvällen ska vi spendera framför American Idol och imorgon får jag sova igen! Bäst!

Ha det bra!

Let it snow (eller inte, jag längtar efter våren)!

SNOWDAY idag! Det betyder ingen skola vilket jag gillar starkt!

Jag gjorde inte så värst mycket idag. Självklart hade jag lite läxor att göra men nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Antagligen se på Oprah kl 4 och sedan får vi se ^^.





Min värdmamma och Teri bakade de här kakorna, de var goda! :D

Nu börjar Oprah!

Kram



Trist dag

Hejsan!

Denna måndagen började med att jag försov mig en timme, så jag hade typ 15 minuter på mig att göra mig i ordning innan vi åkte till skolan. Jag brukar aldrig försova mig så jag vet inte riktigt vad som hände, jag var tydligen väldigt trött. Sedan blev hela dagen förstörd pga av det, jag var extremt trött och på dåligt humör och Zumba blev det inget med eftersom jag var för trött. Sov ytterligare en timme när jag kom hem från skolan. Kvällen har jag spenderat ensam i huset studerandes anatomi.

Hoppas att det blir en bättre dag imorgon.

Förresten, skriv upp det här datumet, för den 23 juni kommer jag hem! Pappa och Marcus ska komma och hämta mig från Midland den 17:e och sedan spenderar vi några dagar här innan det bär av till New York! Sedan kommer vi hem till Sverige :)

Hoppas att ni hade en bättre dag än jag!

//Sofia 


RSS 2.0