Memorial Day

Idag var det memorial day här i USA, då man ska minnas alla som kämpade i krigen USA har varit med i. I morse var jag på en parad med Elli (från Tyskland), hennes värdfamilj och Teri. Paraden håll på kanske en timme och det var en massa saker som åkte förbi, skolband som spelade osv.  Jag tog en massa bilder men jag är för lat för att lägga upp dem just nu, de kommer vid ett senare tillfälle xD

Imorgon åker jag tillbaks till skolan för att ha en massa presentationer om Sverige hela dagen. Det kommer att kännas så konstigt att komma hem och inte behöva göra läxor! Så skönt! xD

Idag var det typ 30 grader här så jag satt mest ute och läste en modetidning. Det var jättehärligt men svettigt! ^^.  

Ha det bra!

Kram



23 Maj

Idag är det en månad kvar tills jag åker hem till Sverige... (!)

Strod i badrummet och gjorde mig i ordning när Connie sa att vi inte hade någon skola idag, de hade ingen elektricitet! Jag gjorde mina läxor kl 7 på morgonen så nu kan jag bara slappa och göra vad jag vill ^^. Gick på bio under dagen med en vän och såg Thor som var en helt okej film.



Verkar som att jag bara har 4 dagar kvar i skolan nu. Imorgon har vi vår sista körkonsert och vi hade verkligen behövt öva idag så vi får se hur det går :P Efter konserten har vi en avslutningsfest för skoltidningen så vi får se om jag hinner dit också ^^.

Ha det bra!

Varmt

Nu är det bara en vecka kvar i skolan... känns konstigt. Samtidigt ska det bli skönt att slippa oroa sig över läxor och bara ta det lugnt ett tag innan jag åker hem till Sverige igen.

Idag var det jättevarmt ute! Det är så fuktigt i luften här också så allt känns bara klibbigt och jobbigt xD Jag och en vän försökte att jogga lite men jag kunde inte springa länge, det var alldeles för varmt.

Hoppas att ni har det bra, snart ses vi igen! :)



Cleo <3

Många kramar!


Prom! :D

Jag hade så roligt på prom igår! Jag gick med typ 20 pers till dansen, de flesta av dem från drama club vilket var kul eftersom de inte är rädda för att dansa ^^.

Innan dansen åkte vi först till ett hotell där vi tog bilder och det var jättemycket folk där! xD Sedan åkte vi till en kinesisk restaurang och jag lyckades faktiskt äta halva middagen med sådana där pinnar! Stolt :)

Efter middagen var det typ en timme tills dansen skulle börja så vi åkte till köpcentret här i Midland och hängde där i typ 10 minuter innan en vakt sa åt oss att gå eftersom de skulle stänga :P

Temat för kvällen var "Night in the spotlight", typ röda mattan, Hollywood osv. Man fick ett foto från dansen gratis, så man ställde sig framför en stor stjärna och så tog de kort. Jag tog kort med min vän Amanda :) Jag dansade mest med folket från drama club men jag gick också runt och hälsade på folk som jag kände. Dansen höll på till kl 01:00 men vi åkte till en tjejs hus typ kl 00:20 och vid det laget var det ganska tomt på dansgolvet. Hemma hos Gaia bytte folk om till myskläder och vi satt bara och pratade och åt skräpmat. Mina värdföräldrar hade sagt åt mig att ringa dem kl 01:00 så de kom och hämtade mig typ 01:20.

Jag tog inte så värst mycket bilder själv men Connie och Gary tog ganska många och så tog andra personer bilder. Så om ni har facebook föreslår jag att ni går in där och tittar. Men här är några bilder från kvällen (vissa har inte jag tagit men iaf):


En del av gruppen jag gick med.


Alla tjejerna!




Middag!



Vädret var hemskt, det regnade och blåste. Jag tror aldrig att jag har sett det blåsa så hårt i hela mitt liv. När vi var hos Gaia föll ett träd ned utanför huset. Jag trodde att det skulle gå genom taket men det föll inte i den riktningen. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Tyvärr var mina kläder dåliga om man ser till väderförhållandena.

Jag hade i alla fall en fantastisk kväll och det kommer att vara ett bra minne från USA! :)

Idag känner jag mig riktigt sjuk och jag vet inte om det är allergier eller om jag faktiskt är sjuk. Jag sov väl typ 5timmar inatt eftersom min näsa var så täppt och min hals kittlas också. Och mina ögon klias... Blä. Hoppas att jag kan må bättre snart.

Bara 2 veckor kvar i skolan!! Exciting...

Eric Saade kammade hem 3:e plats i Eurovision fick jag reda på och det är inte fy skam det! Grattis Sverige! :D

Kram 

Loons baseball game

Förra lördagen var jag på mitt första baseball game på en arena som de har här i Midland! Laget som har arenan här kallas "The Loons". Just den dagen var det "Comic book day" så det var en massa folk där uppklädda till superhjältar. Jag mötte Spiderman! :D Här kommer lite bilder från den kvällen:



Det var verkligen roligt att få se baseball på riktigt! Väldigt amerikanskt liksom ^^.

Sist men inte minst, jag och Spiderman:

En vanlig dag i skolan

Följande bilder är från en dag i förra veckan :)

Jag och Teri väntar på skolbussen:


Framme vid skolan!


På vägen hem (football - planen):


Nu är det vår här också! :D


Jag var på en baseball game i lördags så det ska jag lägga upp lite bilder från senare! :)

Ha det bra!

Hur uttalas messmör?

"Svaret ligger i receptet. Messmör görs på mese, inte messe. Mese är gjort på vassle som är en restprodukt vid ystning.

Svar: Messmör uttalas mes-smör."

Från: http://www.hldt.se/hur-uttalas-messmor/



Njaaeee... Jag tycker fortfarande att det ska uttalas mäss-smör. ^^


Acquire the fire


Idag vaknade jag up kl 9 och vi åker till kyrkan 09:10 så det var lite stressigt xD Vaknade dessutom upp med min munkjacka på och jag kan för mitt liv inte komma ihåg att jag satte på mig den innan jag gick och la mig... Jag måste ha gått i sömnen eller nåt xD Anledningen till att jag var så trött var att vi kom hem 00:30 igår från Acquire the fire. ATF är en kristen konsert där de har talare och band spelar. Det började i fredags och slutade igår kväll (lördag). Vi sov över i en kyrka fre-lör.

Jag tänker inte gå in på allt hur det var för det är svårt att sätta sig in i hur stämningen är där om man inte upplever det själv. Men det var en väldigt bra upplevelse! Jag brukade tro på Gud när jag var 15 och konfirmerade mig men sedan glömnde jag bort min tro ett tag. Sedan kom jag hit och jag anser mig vara kristen igen :)

Ett av mina nya favoritband Sanctus Real var där så det var väldigt roligt! Det var en man som hette Mike där, och han var en väldigt bra talare och det var intressant att lyssna på honom. De hade också en pjäs som de spelade upp. I lördags håll konserten på från kl 8 på morgonen till kl 22:30 med paus för lunch och middag så det är ingen överdrift att säga att jag var extremt trött när jag kom hem igen xP Tog just en en och en halv timmes tupplur och jag är fortfarande trött... Hur ska jag orka upp till skolan imorrn? xD

På tal om skolan... Jag har bara 20 dagar kvar i Midland High! Galet :P Ska bli skönt att sluta men samtidigt sorgligt... :(

Bilder från ATF:





Jag hade en jättebra helg... Man kan ju hoppas att skolveckan blir detsamma men jag har inte så höga förhoppningar ^^

Bye!


RSS 2.0