On the road

Washinton D.C. var fantastiskt! Jag har så många bilder och saker jag vill berätta om men det får bli i ett senare inlägg. Idag var den sista dagen i DC och just nu är vi inne på ett hotell och laddar upp inför resan till Kanada!

Här får ni ett litet smakprov på vad jag fick uppleva i huvudstaden:







Jag har lagt upp fler bilder på min facebook så ni kan kolla där om ni vill men mer kommer på bloggen i sinom tid! ^^

Önskar er en fortsatt bra vecka! Kram :)

Leaving for Washington DC

Den här veckan har varit väldigt trevlig. Eftersom snön ligger tjock ute på marken igen så var skolan stängd onsdag och torsdag. Jag trodde verkligen att vi inte skulle få mer snö men där hade jag fel :P Skönt att slippa skolan i alla fall!

Idag kändes som en väldigt lång dag eftersom det var sista dagen innan Spring Break! De flesta åker till varma ställen, som Florida, men jag ser verkligen fram emot att åka till Washington DC! De saker jag vill se mest är Vita Huset, Lincoln Memorial och Washington Monument med poolen framför :)

Tidigt imorgon bär det av! Kl 05:00 xD Men jag kan ju alltid sova i bilen ;) Det kommer att ta typ 12 timmar att åka dit så det blir ett tag att spendera i bilen. Synd att jag inte kan läsa i bilen utan att må illa :P

Idag fick jag mitt Report Card, alla A! Hoppas att jag kan fortsätta att göra bra ifrån mig den sista tiden. Känner att jag börjar bli lite trött :P Samtidigt känner jag mig inte lika stressad i skolan längre, jag har vant mig vid tempot :)

Jag kommer att ta med mig datorn till Washington så om jag har tid kommer jag att lägga upp lite bilder under resans gång! Vi kommer också att åka över till Kanada och kolla på Niagarafallen innan vi åker hem så det ska jag också ta kort på!

Ha en bra helg!

Kram :)

Lördag 19/3












Jag och Teri var ute i ca 3 timmar och cyklade runt i det fina vårvädret :) På kvällen gick jag, min värdmamma och värdpappa och två av deras vänner på konsert med bandet Sanctus Real. Bra dag!



Min 18:e födelsedag

Firandet började i lördags då jag hade bjudit hem några vänner för fika. Vi åt tårta och jag öppnade presenter. Sedan spelade vi sällskapsspel och bara umgicks :)


Tårtan! :D




Från vänster: Danielle, Kelsey, Vanessa, Tess, jag, Shara, Carolina, Teri, Krit (jag känner inte ens honom men han kom med Shara och Buy xD), Cris, Buy och Jillian.



Jag och min värdmamma.



I söndags vaknade jag upp och såg det här när jag gick in i badrummet:


Teri hade skrivit det, bra start på dagen!

Efter kyrkan åkte jag och familjen till en restaurang för att äta lite god mat. Jag beställde en fläskfilé med bakad potatis och det var sååå gott! Där öppnade jag även paket som vi hade tagit med oss :)

Följande bilder är på mig när jag öppnar presenter:




Min värdbror Ben och hans fru Miranda.


Fick gratis efterrätt eftersom jag fyllde år. Gott!

När vi hade ätit klart åkte vi hem för att äta lite mer då jag fick den hemgjorda tårtan som Teri och Miranda hade gjort :)





Jag hade en jättebra födelsedag och jag vill tacka alla som skickade saker till mig! Det var kul att få något hemifrån :) Det känns knäppt att vara 18, då ses man ju som vuxen. Fast jag känner mig inte speciellt vuxen än. Det kommer kanske med åren ^^.

Idag åkte jag, Connie och Teri och shoppade (vi var lediga från skolan idag). Jag köpte min "prom dress"! Det är en enkel lång svart klänning med paljetter upptill och jag tycker verkligen om den! Att jag sedan upptäckte att det var rea på typ halva priset är ju ett stort plus! xD

Ha en bra vecka!

Kram //Sofia


Rolig video



Imorgon kommer några vänner över för fika :) Min födelsedag är ju inte förrens på söndag men jag startar firandet lite i förskott ^^.

Ikväll var jag på bio och såg "Beastly" med en vän från skolan. Det var en gullig film!

Kram!

Sing for life

Idag missade jag största delen av skoldagen (kom i tid till tyskan och det var det xD) för jag var på en tävling med min kör. Först sjöng vi två sånger inför tre jurymedlemmar och sedan var det dags för "sight reading" då man får ett stycke med noter som man måste sjunga med "do re mi...". Vår kör är inte så jättebra på sight reading så det gick väl sådär men att sjunga gick bra! Vi fick inte reda på hur mycket poäng vi fick idag men vi får veta senare :) Efter tävlingen åkte vi till McDonalds för lunch och sedan kom vi tillbaks till skolan igen.

Här är två videor av låtarna som vi tävlade med, inspelade tidigare när vi hade ett uppträdante i en skola tillsammans med en massa andra körer.






Kram!

Awaken

I fredags efter skolan åkte jag och en massa andra tjejer från vår "youth group" till en kyrka ungefär 2 timmar från Midland. Ca 2000 tjejer hade samlats för att närvara på en kristen konferens/konsert: Awaken Conference.

Denna konferens var bara till för tjejer och under de två dagarna som den varade hade en massa kvinnor föreläst om Gud och två band hade spelat. Utöver det var det förstås mycket bön och sång. 

Dag 1:




Bandet Blank Pages:




Dag 2:


Vi hade lunch på ett ställe med jättegott bröd och jag beställde en "bread bowl". Mumsigt! :D


Ett populärt kristet band, Superchick, uppträdde:



Jag känner att konferensen var en väldigt bra upplevelse och jag hade mycket roligt! Jag har verkligen fått en större förståelse för religion under min tid här i USA...



4/3 2011 - ett år sedan Tokio Hotel konserten

Det är nu ett år sedan jag såg Tokio Hotel live i Globen. Tiden har gått så fort sedan dess, jag kan inte fatta att det är mars igen! Nästa söndag fyller jag 18 också. Time flies.

Kvällen då jag såg Tokio Hotel är en av de bästa jag har haft hittills i mitt liv. Jag minns hur lycklig jag var. Ingenting betydde någonting förutom killarna som stod framför mig på scenen och jag kunde hänge mig helt åt deras musik. Jag får fortfarande en speciell känsla inom mig när jag tänker på den kvällen och jag tycker fortfarande att det är hur coolt som helst att jag har sett dem live! På något sätt var det som om att jag fick bevisat för mig att de faktiskt fanns på riktigt. Inte bara några människor på min dator eller TV skärm.

För att fira tillfället skrev jag en krönika om dem i skoltidningen:


Jag älskar deras musik så mycket och jag är så glad att jag började lyssna på dem för fyra år sedan. De har gett mig många lyckliga stunder i livet.

Imorgon åker jag och Teri med vår ungdomsgrupp i kyrkan till en kristen konferens/konsert. Den börjar imorgon och fortsätter på lördag så vi kommer hem igen lördag kväll. Det ska bli en intressant upplevelse!

Jag önskar er alla en bra helg!



RSS 2.0