Tiden...

...går fort. Såg detta på min facebook idag:



Den 3:e september är det ett år sedan jag kom till USA. Kan verkligen inte fatta att det har gått ett år redan... Undrar vart jag kommer att befinna mig i livet ett år från denna dag.

En födelsedag

Grattis pappa som fyller 50 år idag!
Dagen började med att jag träffade pappa för lunch på Hard Rock Café. Servitören snackade inte ens svenska, det var lite kul. Kändes nästan som att vara i USA igen ^^.
Sedan hade jag matte och historia. Vår vikarie på historielektionen lät oss gå typ en halvtimme innan vi slutade för han trodde att vi slutade då men ingen sa något. Träffade en nyss hemkommen Lydia i Barkarby när jag stod och väntade på bussen. Fick alltså väldigt trevligt sällskap hem!
I helgen väntar en massa födelsedagsfiranden så det ser jag fram emot :)

Happiness

Idag kom skivan av Hurts som jag hade beställt! Satt och väntade ett bra tag på postbilen och när den äntligen kom sprang jag genast ut och tittade om skivan hade kommit. Det hade den :) Spenderade ett tag med att lyssna igenom hela skivan och ännu en gång bli hänförd av hur bra den är.




Imorgon börjar skolan... Kommer nog att kännas lite obekvämt eftersom jag inte känner någon i min nya klass. Mina vänner som går i klassen över mig börjar inte förrän senare så jag får inget sällskap heller. Bara den första dagen är över så kommer det nog att kännas lite bättre sedan. Kommer säkert att ta ett litet tag att komma in i allting igen.


Hurts

Har hittat ett för mig nytt band som jag nu är lite besatt av: Hurts. Jag hoppas att deras album Happiness snart kommer i min ägo.


Jag förstår mig inte riktigt på deras videor men låtarna är grymma!

Sommaren är kort (hösten kommer snart)

Hemma igen från drygt en vecka i sommarstugan. Det var härligt. Skolan börjar igen nästa onsdag och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på det.

Känns som att den här sommaren gick så fort. Det var säkert för att jag "missade" två veckor av sommarlovet i Sverige. Jag ser nog fram emot hösten liite. Jag mår bra av rutiner och dessutom är höstmodet roligare. Samtidigt vet jag hur mycket stress skolan medför men det behöver jag väl inte oroa mig över just nu. Det är ju trots allt en vecka och två hela dagar kvar (sådant pep-talk brukar inte funka med mig, jag kommer att oroa mig ändå, var så säker).




Sköna dagar :)


RSS 2.0